Even een Update!

Ja, het werd weer tijd voor een update! We zijn de afgelopen maanden veel bezig geweest met hotels boeken, de autohuur en nog meer dingen uit te zoeken over activiteiten/bezienswaardigheden etc. Daarvoor hebben we weer heel wat uren doorgebracht op het allesamerika forum. Echt een fantastisch forum, met ontzettend veel informatie en behulpzame mensen! En mede met hun hulp hebben we een route samengesteld. Onze definitieve route heb ik even online gezet (ga daarvoor naar de pagina route).

Ook hebben we vorige maand de auto geboekt, dit is een Midsize SUV geworden (en we hopen natuurlijk heel hard op een free upgrade of een upgrade tegen een niet al te grote bijbetaling). Maar goed, dat zullen we daar pas zien. We hebben deze auto (Jeep Liberty of soortgelijk) voor 26 dagen gehuurd bij eautohuur.nl. We hebben nog een korting van €50 kunnen krijgen aangezien zij zeggen een lagere prijs te bieden dan een andere aanbieder die goedkoper is. En met wat speurwerk hadden wij een lagere prijs gevonden op holidayautos.de, vandaar deze leuke korting! Hieronder even een plaatje van de auto:

7 gedachten over “Even een Update!

  1. Hallo Frank en Sanne,

    via het AllesAmerika forum kwam ik terecht op jullie blog 🙂
    Globaal gezien gaan wij dezelfde route als jullie maken in september 2012.
    Wij kiezen hier en daar voor een andere tussenstop.

    Wij gaan ook een Midsize SUV huren.

    Omdat er een aantal overeenkomst zijn voor onze reis lijkt het me erg leuk jullie blog te gaan volgen. Succes nog met alle voorbereidingen.

    • Hee Nathalie!
      Wat leuk dat jullie ook ongeveer dezelfde route doen!
      Houden jullie ook een blog ofzo bij?
      Wij vinden het altijd ook erg leuk om mensen te volgen die dezelfde kant op gaan/zijn geweest.
      Jullie ook veel succes met de voorbereidingen!

  2. Hoi Frank en Sanne,
    Leuk om te zien welke route jullie gaan doen. Onze route is iets minder uitgebreid en in tegengestelde richting. Ik zag dat in Las Vegas onze wegen elkaar kruisen. Op 3/8 komen jullie vanuit Zion naar LV en wij vertrekken dan vanuit LV naar Zion NP. En op 19/8 verwachten wij ook weer terug in Leeuwarden aan te komen. We gaan zeker jullie blog volgen. Leuk!
    Succes met de verdere voorbereidingen. Groet, Jolanda

      • He Jolanda!
        Ja klopt wij komen de 9e terug 🙂
        We gaan jullie blog ook volgen. Erg leuk altijd!
        Jullie ook succes met de verdere de voorbereidingen!
        Groetjes!

Plaats een reactie